Nikolajs fodboldsideLink til fars hjemmeside


se mere fodbold klik her

 

 

 

Italien verdensmester for fjerde gang

09. jul. 2006 21.34 VM 2006 Opdat.: 09. jul. 2006 22.41

Italien vandt søndag aften VM-titlen i fodbold for fjerde gang i støvlelandets historie. Efter 1-1 i den ordinære kamp og forlængelsen i finalen mod Frankrig sejrede italienerne med 6-4 efter straffespark.

Et generelt velspillet opgør bød kun på to "rigtige" scoringer i de første 120 minutter. Zinedine Zidanes føringsmål i det sjette minut, og Marco Materazzis udligning 13 minutter senere.

Efter en både intens og lige finale - hvor Zidane i anden halvleg af forlængelsen blev udvist for at stange ud efter Materazzi - havde italienerne det psykiske overskud fra 11-meter pletten.

Alle italienere sikre ved pletten
Både Andrea Pirlo, Marco Materazzi, Daniele De Rossi, Alessandro del Piero og Fabio Grosso scorede, mens David Trezeguet sendte sit forsøg på overliggeren. Det kostede franskmændene dyrt.

Italien fik til gengæld bugt med et længerevarende straffesparks-kompleks. Gli Azzurri har tre gange får tabt i en straffesparkskonkurrence i VM-sammenhæng - og aldrig tidligere vundet. Bl.a. blev de besejret af Brasilien i finalen i 1994.

Men fjerde gang blev lykkens gang. Og fjerde gang skaffede altså også italienerne den fjerde titel. Italien tog sit første VM-trofæ i 24 år, og efter triumferne i 1934, 1938 og 1982 kan sydeuropæerne nu også kalde sig verdensmestre anno 2006.

Cannavaro og Totti havde revanche til gode
De to finalister mødte frem i stærkeste opstilling foran de 69.000 tilskuere på det totalt udsolgte Olympiastadion i Berlin.

På det italienske hold havde to spillere slutrunde-revanche til gode. 100 kamps-jubilaren Fabio Cannavaro og Francesco Totti var de eneste resterende på det hold, som ved EM-slutrunden i 2000 måtte se sig besejret med 2-1 af Frankrig i finalen.

Zidanes tredje mål i en VM-finale
Der var ikke voldsom nærkontakt mellem de to. Men den argentinske dommer Horacio Elizondo var ikke et sekund i tvivl om straffesparket. Zinedine Zidane blev sat til at sparke, og den franske anfører demonstrerede en uforlignelig frækhed ved 11-meter pletten.

Med en kattepote stødte den 34-årige Zidane dybt i bolden, der via undersiden af overliggeren ramte ned i græsset 20-30 centimeter inde over stregen. 1-0 - og Zinedine Zidanes tredje scoring ved VM i Tyskland.

Det var samtidig Real Madrid-spillerens tredje mål i en VM-finale. I 1998 blev han dobbelt målscorer i 3-0 sejren over Brasilien, og med søndagens scoring sikrede franskmanden sig en plads i en eksklusiv klub, som i forvejen tæller brasilianerne Pelé og Vava samt engelske Geoff Hurst.

Barthez som sprælle-målmand
Italienerne lod sig dog ikke slå ud af kurs. Og svaret kom prompte. I det 19. minut sendte Andrea Pirlo et hjørnespark fra højre ind i feltet, hvor den 1,94 meter høje Marco Materazzi steg til vejrs og pandede udligningen i nettet.

Frankrigs sprælle- og målmand Fabien Barthez fik på ny bekræftet, at han ikke har sin styrke ude i feltet. Barthez var åbenlyst i tvivl om, hvor langt han skulle gå ud i situationen, og den tøven kostede, for han nåede slet ikke op til hovedstødet, som sad højt i målet.

I det hele taget virkede de italienske indlæg som den rene gift for det franske forsvar. Senere i halvlegen var Luca Toni lige ved efter et nyt hjørne fra Pirlo. Denne gang reddede overliggeren dog for Fabien Barthez.

Finale med forfriskende spil
Men alt i alt en forrygende og forfriskende første halvleg. I modsætning til mange andre af VM-kampene - især i slutspillet - var spillet behageligt fritaget for "livrem og seler"-indstilling. Begge hold smed tøjlerne og spillede deres chance fuldt ud.

Og festen fortsatte for en stund i starten af anden halvleg, hvor der var muligheder til begge sider. Frankrig tiltvang sig et mindre overtag, men det var italienerne, som fik bolden i nettet. I det 62. minut headede Luca Toni ind til 2-1. Troede han. For scoringen blev underkendt på grund af en yderst snævert dømt offside.

De sidste 20-25 minutter dalede tempoet betragteligt. Der gik en smule taktik og trætte ben i VM-foretagendet. Stillingen 1-1 holdt den ordinære kamp ud, og så stod den på 2 x 15 minutters forlængelse.

Zidane udvist i forlængelsen
Her var både Franck Ribery og Zinedine Zidane tæt på. Ribery sendte et skud lige forbi Gianluigi Buffon og det italienske mål, mens Zidane forsøgte sig med et kraftfuldt hovedstød, som Buffon lige akkurat fik vippet over. Hvis bolden var gået ind, kunne det ellers være blevet en tro kopi af franskmandens ene mål i VM-finalen i 1998.

Men en hovedrolle fik Zidane alligevel. I bogstaveligste forstand. Og det var ikke for det gode. 10 minutter før tid mistede anføreren nemlig fuldstændig besindelsen efter en duel med Marco Materazzi.

Zinedine Zidane vendte rundt på en tallerken, gik hen til Materazzi og stangede panden hårdt i brystet på sin italienske modstander. En totalt hovedløs handling, der kostede et direkte rødt kort, og en sørgelig afslutning på Zidanes lange og fornemme karriere i topfodbold.

Trods udvisningen holdt Frankrig skansen i de sidste ti minutter, og det betød en finale-afgørelse på straffespark.

Her indtog David Trezeguet til sidst rollen som syndebuk. Men det der står tydeligst tilbage på nethinden fra VM-finalen i Tyskland er et stærkt og effektivt italiensk kollektiv - og en Zinedine Zidane, som gik helt i sort på sin allersidste arbejdsdag...

Buffon kåret til VMs bedste målmand

10. jul. 2006 00:36VM 2006

Gianluigi Buffon kunne midt i den italienske VM-triumf også juble over at være kåret til VM's bedste målmand.

Karantæne til Zidane og Materazzi

20. jul. 2006 15:19VM 2006

Zinedine Zidane har fået tre spilledages karantæne for sit hovedangreb mod Marco Materazzi i VM finalen. Italieneren fik selv to dages karantæne.

Zizou kåret til bedste spiller

10. jul. 2006 11:44VM 2006

Zinedine Zidane blev mandag kåret til slutrundens bedste spiller, selvom han blev udvist i finalen.

Zidane beder om tilgivelse

12. jul. 2006 19:49VM 2006

Zinedine Zidane beklagede onsdag aften på fransk tv at have givet Marco Materazzi en skalle i VM-finalen. Ifølge den franske anfører havde italieneren sagt nogle personlige ting om hans mor og søster.Marco Materazzi bliver hyldet efter scoringen.

Den franske anfører vandt afstemningen med 2012 point foran de to italienske verdensmestre Fabio Cannavaro med 1977 point og Andrea Pirlo som fik 715 point.

FIFA havde nomineret ti spillere til den "Gyldne Bold" og journalisterne ved VM kunne derefter stemme på tre spillere i prioriteret rækkefølge.

Der kunne stemmes både før og efter finalen, så mange stemmer kan altså være afleveret, inden Zidane blev udvist.  

2006: Zinedine Zidane, Frankrig.

2002: Oliver Kahn, Tyskland.

1998: Ronaldo, Brasilien.

1994: Romario, Brasilien.

1990: Salvatore Schillaci, Italien.

1986: Diego Maradona, Argentina.

1982: Paolo Rossi, Italien

Halvdelen af trænerne er væk

15. jul. 2006 12.14 VM 2006

Knap en uge efter VM i fodbold fandt sin vinder, er kun halvdelen af turneringens 32 landstrænere stadig i jobbet.

Fredag var det USA's Bruce Arena og Kroatiens Zlatko Kranjcar, der måtte sande, at jobbet som landstræner ikke længere er deres.

Dermed er halvdelen af landstrænerne for VM-deltagerne skiftet ud. Af de 16 som stadig har deres job, lever seks af dem fortsat i uvished om, hvorvidt de fortsætter på posten.

De 16 som er væk:
Tyskland: Jürgen Klinsmann (erstattet af sin assistent Joachim Löw).
England: Sven Göran Eriksson (erstattet af sin assistent Steve McClaren).
Argentina: Jose Pekerman.
Australia: Guus Hiddink (pga. af job som landstræner for Rusland).
Sydkorea: Dick Advocaat (erstattet af sin assistent Pim Verbeek).
Costa Rica: Alexandre Guimaraes.
Kroatien: Zlatko Kranjcar.
Elfenbenskysten: Henri Michel.
Iran: Branko Ivankovic.
Italien: Marcello Lippi (erstattet med Roberto Donadoni).
Japan: Zico.
Mexico: Ricardo La Volpe.
Polen: Pawel Janas (erstattet med Leo Beenhakker).
Serbien og Montenegro: Ilija Petkovic.
Trinidad & Tobago: Leo Beenhakker (pga. af job som landstræner for Polen. Erstattet af sin assistent Wim Rijsbergen).
USA: Bruce Arena.

De 10 der bliver på posten:
Angola: Luis Oliveira Goncalves.
Saudi Arabien: Marcos Paqueta.
Spanien: Luis Aragones.
Frankrig: Raymond Domenech.
Holland: Marco van Basten
Tjekkiet: Karel Brückner
Schweiz: Kobi Kuhn.
Tunesien: Roger Lemerre.
Ukraine: Oleg Blokhin.
Portugal: Luiz Felipe Scolari.

De seks usikre:
Brasilien: Carlos Alberto Parreira.
Ecuador: Luis Fernando Suarez.
Ghana: Ratomir Dujkovic.
Paraguay: Anibal Ruiz.
Sverige: Lars Lagerbäck.
Togo: Otto Pfister.Situationen hvor Zidane banker hovedet ind i Matarazzi's brystkasse - muligvis provokeret af italieneren, men det retfærdigør ikke handlingen.

Zidane beder om tilgivelse

12. jul. 2006 19.49 VM 2006

Zinedine Zidane beklagede onsdag aften på fransk tv at have givet Marco Materazzi en skalle i VM-finalen. Ifølge den franske anfører havde italieneren sagt nogle personlige ting om hans mor og søster.

- Jeg vil bede om tilgivelse fra alle børn, der så det. Der er ingen undskyldning for min handling. Jeg ønsker at være åben og ærlig omkring det, da to-tre milliarder så det på tv, deriblandt millioner af børn, sagde Zidane.

Men da han blev spurgt, hvad den italienske forsvarsspiller præcis havde sagt for at udløse hans vrede, blev det kun til:

- Det var noget meget personligt om min mor og min søster. Jeg prøvede at ignorere det, men han blev ved med at gentage det, sagde 34-årige Zidane, der sluttede en ellers glorværdig karriere af med et rødt kort i VM-finalen.

Ord hårdere end handling
Selvom Zidane bad om tilgivelse fra alle børn, så fortryder han tilsyneladende ikke sin reaktion.

- Jeg kan ikke sige, at jeg fortryder noget af det, jeg gjorde, for det vil være det samme som at indrømme, at han havde al mulig grund til at sige, hvad han sagde. Det er altid reaktionen, der bliver straffet. Aldrig provokatøren, fortsatte Zidane, som bekrev finalen som ret fredelig indtil episoden med Materazzi.

- Jeg sagde, at han skulle holde op med at hive i min trøje, og at han kunne få den efter kampen, hvis han ville. Det var herefter ordene faldt. Meget hårde ord. Og han sagde dem flere gange. Ord kan nogle gange være hårdere end handlinger. Det hele gik ret hurtigt, og der var ord, som ramte mig dybt, sagde Zidane, som samtidig understregede, at han ikke gjorde det for sin fornøjelses skyld.

Italien får scoret i anden halvleg - men målet bliver korrekt underkendt for offside.

 

 

 

 

Danske top tre SAS liga hold

FC Midtjylland.

KLUBINFO
Grundlagt: 1999
www: http://www.fcm.dk/
Fanklub: http://www.black-wolves.com/
Liga: SAS Ligaen
Land: Danmark

Mestre: Aldrig
Stadion: SAS Arena
Kapacitet: 12.500 tilskuere
Rekord: 11.500 mod OB


LIGASTATISTIK
'
Denne sæsonPlacering:
Nr. 2 i SAS Ligaen med 37 point efter 18 kampe, og en målscore på +16.

Form: UVUVVTVTTVUVVVVVVU
Ubesejret i 9 kampe (7 vundet, 2 uafgjort)

Se tabel for SAS Ligaen 2006/2007

Forrige sæsonPlacering:
Nr. 7 i SAS Ligaen med 41 point efter 33 kampe, og en målscore på -10.

Se tabel for SAS Ligaen 2005/2006


SMS-SERVICES
Nyhedsservice [1,50 DKK per nyhed]
Skriv: STJERNE FC Midtjylland
Du modtager samtlige nyheder om FC Midtjylland på sms, sekunder efter nyheden er på bold.dk.
Resultatservice [1,50 DKK per sms]
Skriv: FAVORIT FC Midtjylland
Du modtager samtlige scoringer, røde kort og resultater fra alle FC Midtjyllands kampe bold.dk dækker live, få øjeblikke efter virkeligheden på stadion.
Send teksten til 1299

Se mere under bold.sms
 
NÆSTE KAMPE
FC Midtjylland - Vejle
SAS Ligaen - 19. runde
2007-03-11 15:00:00
Randers FC - FC Midtjylland
SAS Ligaen - 20. runde
2007-03-18 15:00:00
FC Midtjylland - Esbjerg fB
SAS Ligaen - 21. runde
2007-04-01 15:00:00


SPILLERTRUP
Afriyie, Kolja
Agbetu, Akeem
Akilu, Yakubu
Bak, Kristian
Collins, Baba
Elgaard, Kasper
Hansen, Rasmus
Heinze, Lasse
Hjort, Mark
Jessen, Leon
Juelsgaard, Jesper
Jungbloot, Martin
Jørgensen, Nicolai
Kjær, Simon
Kristensen, Frank
Kærgård, Klaus
Lawal, Ayinde
Lindkvist, Ulrik
Madsen, Claus
Mikkelsen, Jesper
Nworuh, Jude
Olsen, Christian
Oluwafemi, Ajilore
Poku, Kwadwo
Poulsen, Simon
Quist, Jeppe
Ragus, Nick
Rasmussen, Anders
Reid, Winston
Runsewe, Adeola
Røll Larsen, Thomas
Salami, Adigun Taofeek
Sivebæk, Christian
Sørensen, Dennis
Thomasberg, Thomas
Thygesen, Mikkel
Tidman, Ola
Traore, Christian
Troest, Magnus


KLUBLINKS
Ingen registredede links


Det fulde program
19-07-2006 19:00 SAS Ligaen [1] OB - FC Midtjylland 1-1
23-07-2006 15:00 SAS Ligaen [2] Viborg - FC Midtjylland 0-1
30-07-2006 18:00 SAS Ligaen [3] FC Midtjylland - Brøndby IF 1-1
06-08-2006 15:00 SAS Ligaen [4] Vejle - FC Midtjylland 2-5
12-08-2006 17:00 SAS Ligaen [5] FC Midtjylland - AaB 1-0
20-08-2006 15:00 SAS Ligaen [6] Esbjerg fB - FC Midtjylland 4-2
10-09-2006 15:00 SAS Ligaen [8] Silkeborg - FC Midtjylland 0-2
17-09-2006 15:00 SAS Ligaen [9] FC Midtjylland - AC Horsens 1-2
23-09-2006 17:00 SAS Ligaen [10] FC København - FC Midtjylland 2-1
01-10-2006 15:00 SAS Ligaen [11] FC Midtjylland - Randers FC 2-1
04-10-2006 18:30 SAS Ligaen [7] FC Midtjylland - FC Nordsjælland 2-2
15-10-2006 18:00 SAS Ligaen [12] Brøndby IF - FC Midtjylland 1-3
22-10-2006 15:00 SAS Ligaen [13] FC Midtjylland - OB 3-0
25-10-2006 19:00 SAS Ligaen [14] FC Nordsjælland - FC Midtjylland 1-4
29-10-2006 15:00 SAS Ligaen [15] FC Midtjylland - AC Horsens 1-0
05-11-2006 15:00 SAS Ligaen [16] Silkeborg - FC Midtjylland 0-1
12-11-2006 15:00 SAS Ligaen [17] FC Midtjylland - Viborg 3-1
18-11-2006 17:00 SAS Ligaen [18] FC København - FC Midtjylland 2-2
11-03-2007 15:00 SAS Ligaen [19] FC Midtjylland - Vejle #-#
18-03-2007 15:00 SAS Ligaen [20] Randers FC - FC Midtjylland #-#
01-04-2007 15:00 SAS Ligaen [21] FC Midtjylland - Esbjerg fB #-#
05-04-2007 15:00 SAS Ligaen [22] AaB - FC Midtjylland #-#
09-04-2007 15:00 SAS Ligaen [23] FC Midtjylland - FC København #-#
15-04-2007 15:00 SAS Ligaen [24] FC Midtjylland - FC Nordsjælland #-#
18-04-2007 19:00 SAS Ligaen [25] AC Horsens - FC Midtjylland #-#
22-04-2007 15:00 SAS Ligaen [26] FC Midtjylland - Randers FC #-#
29-04-2007 15:00 SAS Ligaen [27] OB - FC Midtjylland #-#
06-05-2007 15:00 SAS Ligaen [28] FC Midtjylland - Silkeborg #-#
09-05-2007 19:00 SAS Ligaen [29] Viborg - FC Midtjylland #-#
13-05-2007 15:00 SAS Ligaen [30] FC Midtjylland - Brøndby IF #-#
20-05-2007 15:00 SAS Ligaen [31] Vejle - FC Midtjylland #-#
24-05-2007 19:00 SAS Ligaen [32] FC Midtjylland - AaB #-#
28-05-2007 15:00 SAS Ligaen [33] Esbjerg fB - FC Midtjylland #-#

31-08-2006 19:00 Landspokalen [2] FC Midtjylland - Silkeborg 3-0
20-09-2006 16:45 Landspokalen [3] Aarhus Fremad - FC Midtjylland 0-2
08-11-2006 19:00 Landspokalen [1/8] Frederikshavn - FC Midtjylland 0-2
12-04-2007 19:00 Landspokalen [1/4] FC Midtjylland - FC København #-#


FC København

KLUBINFO
Grundlagt: 1992
www: http://www.fck.dk
Fanklub: http://www.fckfc.dk/
Liga: SAS Ligaen
Land: Danmark

Mestre: 2006, 2004, 2003, 2001, 1993
Stadion: Parken
Kapacitet: 42.305 tilskuere
Rekord: 41.044 mod Brøndby


LIGASTATISTIK
Denne sæsonPlacering:
Nr. 1 i SAS Ligaen med 43 point efter 18 kampe, og en målscore på +23.

Form: VVVUVTUVVVVVUVVVUV
Ubesejret i 12 kampe (9 vundet, 3 uafgjort)

Se tabel for SAS Ligaen 2006/2007

Forrige sæsonPlacering:
Nr. 1 i SAS Ligaen med 73 point efter 33 kampe, og en målscore på +35.

Se tabel for SAS Ligaen 2005/2006


SMS-SERVICES
Nyhedsservice [1,50 DKK per nyhed]
Skriv: STJERNE FC København
Du modtager samtlige nyheder om FC København på sms, sekunder efter nyheden er på bold.dk.
Resultatservice [1,50 DKK per sms]
Skriv: FAVORIT FC København
Du modtager samtlige scoringer, røde kort og resultater fra alle FC Københavns kampe bold.dk dækker live, få øjeblikke efter virkeligheden på stadion.
Send teksten til 1299

Se mere under bold.sms
 
NÆSTE KAMPE
FC København - Brøndby IF
Royal League Grp. B - 3. runde
2007-02-11 19:00:00
Brøndby IF - FC København
Royal League Grp. B - 1. runde
2007-02-18 19:00:00
FC København - Hammarby
Royal League Grp. B - 5. runde
2007-02-25 19:00:00


SPILLERTRUP
Allbäck, Marcus
Bergdølmo, Andre
Berglund, Fredrik
Bergvold, Martin
Bernburg, Martin
Bertolt Andersen, Morten
Brandrup, Jeppe
Christiansen, Jesper
Fearrington, Jamil
Gall, Benny
Gravesen, Mathias
Gravgaard, Michael
Grønkjær, Jesper
Hangeland, Brede
Hansen, Nikolaj
Hestehave, Jeppe
Hutchinson, Atiba
Jacobsen, Lars
Kvist Jørgensen, William
Langeveldt, Lee
Laudrup, Mads
Linderoth, Tobias
Neestrup, Jacob
Nørregaard, Hjalte Bo
Piil, Peter
Pimpong, Razak
Qvist, Lasse
Silberbauer, Michael
Svendsen, Nicklas
Tandrup, Kim
Thomassen, Dan
Wendt, Oscar
Özdogan, Saban


KLUBLINKS
http://www.fcknet.dk
http://www.fckd.dk
http://www.nedrec.dk/
http://www.fck4life.dk/
http://www.cooligan.person.dk/
http://www.fckpl.dk/
http://www.byenshold.dk/
http://www.fraktion32.dk/
http://www.nipserstat.dk/
http://www.cf.dk
http://www.diablodiego.dk
http://www.fckfc-amager.dk/
http://www.snaverne.dk/fckbabes/forside.html


Det fulde program
19-07-2006 19:00 SAS Ligaen [1] AC Horsens - FC København 0-1
22-07-2006 17:00 SAS Ligaen [2] Silkeborg - FC København 1-4
05-08-2006 17:00 SAS Ligaen [4] Viborg - FC København 1-3
13-08-2006 18:00 SAS Ligaen [5] FC København - OB 1-1
19-08-2006 17:00 SAS Ligaen [6] Vejle - FC København 0-4
27-08-2006 18:00 SAS Ligaen [7] FC København - AaB 0-2
09-09-2006 17:00 SAS Ligaen [8] Esbjerg fB - FC København 2-2
17-09-2006 15:00 SAS Ligaen [9] FC København - FC Nordsjælland 1-0
23-09-2006 17:00 SAS Ligaen [10] FC København - FC Midtjylland 2-1
01-10-2006 18:00 SAS Ligaen [11] FC København - Brøndby IF 1-0
14-10-2006 17:00 SAS Ligaen [12] Randers FC - FC København 0-2
22-10-2006 18:00 SAS Ligaen [13] FC København - Viborg 3-0
25-10-2006 20:00 SAS Ligaen [14] OB - FC København 0-0
29-10-2006 18:00 SAS Ligaen [15] FC København - Vejle 3-0
05-11-2006 18:00 SAS Ligaen [16] FC København - Brøndby IF 3-1
12-11-2006 18:00 SAS Ligaen [17] AaB - FC København 0-1
18-11-2006 17:00 SAS Ligaen [18] FC København - FC Midtjylland 2-2
26-11-2006 15:00 SAS Ligaen [3] FC København - Randers FC 2-1
11-03-2007 15:00 SAS Ligaen [19] Esbjerg fB - FC København #-#
18-03-2007 15:00 SAS Ligaen [20] FC København - FC Nordsjælland #-#
01-04-2007 15:00 SAS Ligaen [21] AC Horsens - FC København #-#
05-04-2007 15:00 SAS Ligaen [22] FC København - Silkeborg #-#
09-04-2007 15:00 SAS Ligaen [23] FC Midtjylland - FC København #-#
15-04-2007 15:00 SAS Ligaen [24] FC København - OB #-#
18-04-2007 19:00 SAS Ligaen [25] FC Nordsjælland - FC København #-#
22-04-2007 15:00 SAS Ligaen [26] FC København - AC Horsens #-#
29-04-2007 15:00 SAS Ligaen [27] Silkeborg - FC København #-#
06-05-2007 15:00 SAS Ligaen [28] FC København - AaB #-#
09-05-2007 19:00 SAS Ligaen [29] Brøndby IF - FC København #-#
13-05-2007 15:00 SAS Ligaen [30] FC København - Randers FC #-#
20-05-2007 15:00 SAS Ligaen [31] Viborg - FC København #-#
24-05-2007 19:00 SAS Ligaen [32] FC København - Esbjerg fB #-#
28-05-2007 15:00 SAS Ligaen [33] Vejle - FC København #-#

20-09-2006 16:45 Landspokalen [3] Thisted - FC København 1-4
08-11-2006 19:00 Landspokalen [1/8] FC København - Esbjerg fB 3-1
12-04-2007 19:00 Landspokalen [1/4] FC Midtjylland - FC København #-#

13-09-2006 20:45 Champions League grp. F [1] FC København - Benfica 0-0
26-09-2006 20:45 Champions League grp. F [2] Celtic - FC København 1-0
17-10-2006 20:45 Champions League grp. F [3] Manchester United - FC København 3-0
01-11-2006 20:45 Champions League grp. F [4] FC København - Manchester United 1-0
21-11-2006 20:45 Champions League grp. F [5] Benfica - FC København 3-1
06-12-2006 20:45 Champions League grp. F [6] FC København - Celtic 3-1

26-07-2006 20:45 Champions League Kvalifikation [2] FC København - Myllykoski 2-0
02-08-2006 19:00 Champions League Kvalifikation [2] Myllykoski - FC København 2-2
09-08-2006 20:30 Champions League Kvalifikation [3] FC København - Ajax 1-2
23-08-2006 20:30 Champions League Kvalifikation [3] Ajax - FC København 0-2

30-11-2006 19:30 Royal League Grp. B [2] Lillestrøm - FC København 1-0
03-12-2006 16:00 Royal League Grp. B [4] FC København - Lillestrøm 0-1
10-12-2006 20:00 Royal League Grp. B [6] Hammarby - FC København 1-2
11-02-2007 19:00 Royal League Grp. B [3] FC København - Brøndby IF #-#
18-02-2007 19:00 Royal League Grp. B [1] Brøndby IF - FC København #-#
25-02-2007 19:00 Royal League Grp. B [5] FC København - Hammarby #-# Odense boldklub

KLUBINFO
Grundlagt: 1887
www: http://www.ob.dk/
Fanklub: http://www.tigerburet.dk/
Liga: SAS Ligaen
Land: Danmark

Mestre: 1989, 1980, 1977
Stadion: Fionia Park
Kapacitet: 15.633 tilskuere
Rekord: 15.223 mod Testimonial (Lars Høgh)


LIGASTATISTIK
Denne sæsonPlacering:
Nr. 3 i SAS Ligaen med 35 point efter 18 kampe, og en målscore på +9.

Form: UTVUUVVVVUVVTUVVTV
Ubesejret i 1 kampe (1 vundet, 0 uafgjort)

Se tabel for SAS Ligaen 2006/2007

Forrige sæsonPlacering:
Nr. 3 i SAS Ligaen med 58 point efter 33 kampe, og en målscore på +21.

Se tabel for SAS Ligaen 2005/2006


SMS-SERVICES
Nyhedsservice [1,50 DKK per nyhed]
Skriv: STJERNE OB
Du modtager samtlige nyheder om OB på sms, sekunder efter nyheden er på bold.dk.
Resultatservice [1,50 DKK per sms]
Skriv: FAVORIT OB
Du modtager samtlige scoringer, røde kort og resultater fra alle OBs kampe bold.dk dækker live, få øjeblikke efter virkeligheden på stadion.
Send teksten til 1299

Se mere under bold.sms
 
NÆSTE KAMPE
OB - Helsingborg
Royal League Grp. A - 1. runde
2007-02-18 19:00:00
OB - Brann
Royal League Grp. A - 2. runde
2007-02-25 19:00:00
OB - Randers FC
SAS Ligaen - 19. runde
2007-03-11 15:00:00


SPILLERTRUP
Absalonsen, Johan
Bojang, Bakary
Borre, Martin
Borring, Jonas
Bouden, Bouabid
Christensen, Anders Møller
Christensen, Kim
Fevang, Morten
Grahn, Tobias
Hansen, Esben
Højborg Thomsen, Kasper
Jensen, Søren
Kristiansen, Jens D.
Larsen, Michael
Laursen, Ulrik
Lekic, Rajko
Lindegaard, Anders
Nymann, Peter
Oliveira, Bechara
Onyszko, Arkadiusz
Ophaug, Jan Tore
Sørensen, Chris
Timm, Mads
Torpegaard, Anders


KLUBLINKS
http://www.rvpweb.dk/ob.htm
http://www.odense-ultras.dk
http://www.odense-fanaticos.dk/
http://www.ob-news.dk/


Det fulde program
19-07-2006 19:00 SAS Ligaen [1] OB - FC Midtjylland 1-1
29-07-2006 17:00 SAS Ligaen [3] OB - Esbjerg fB 0-2
02-08-2006 19:00 SAS Ligaen [2] Vejle - OB 1-3
06-08-2006 18:00 SAS Ligaen [4] OB - Randers FC 1-1
13-08-2006 18:00 SAS Ligaen [5] FC København - OB 1-1
20-08-2006 15:00 SAS Ligaen [6] OB - FC Nordsjælland 2-1
27-08-2006 15:00 SAS Ligaen [7] AC Horsens - OB 0-2
10-09-2006 18:00 SAS Ligaen [8] OB - Viborg 2-0
17-09-2006 15:00 SAS Ligaen [9] AaB - OB 0-1
24-09-2006 18:00 SAS Ligaen [10] OB - Brøndby IF 2-2
01-10-2006 15:00 SAS Ligaen [11] Silkeborg - OB 0-1
15-10-2006 15:00 SAS Ligaen [12] OB - AC Horsens 2-0
22-10-2006 15:00 SAS Ligaen [13] FC Midtjylland - OB 3-0
25-10-2006 20:00 SAS Ligaen [14] OB - FC København 0-0
29-10-2006 15:00 SAS Ligaen [15] OB - Brøndby IF 1-0
05-11-2006 15:00 SAS Ligaen [16] Vejle - OB 1-2
12-11-2006 15:00 SAS Ligaen [17] OB - FC Nordsjælland 0-1
19-11-2006 15:00 SAS Ligaen [18] Silkeborg - OB 1-3
11-03-2007 15:00 SAS Ligaen [19] OB - Randers FC #-#
18-03-2007 15:00 SAS Ligaen [20] Esbjerg fB - OB #-#
01-04-2007 15:00 SAS Ligaen [21] OB - AaB #-#
05-04-2007 15:00 SAS Ligaen [22] Viborg - OB #-#
09-04-2007 15:00 SAS Ligaen [23] OB - Vejle #-#
15-04-2007 15:00 SAS Ligaen [24] FC København - OB #-#
18-04-2007 19:00 SAS Ligaen [25] OB - Esbjerg fB #-#
22-04-2007 15:00 SAS Ligaen [26] FC Nordsjælland - OB #-#
29-04-2007 15:00 SAS Ligaen [27] OB - FC Midtjylland #-#
06-05-2007 15:00 SAS Ligaen [28] AC Horsens - OB #-#
09-05-2007 19:00 SAS Ligaen [29] Randers FC - OB #-#
13-05-2007 15:00 SAS Ligaen [30] OB - Silkeborg #-#
20-05-2007 15:00 SAS Ligaen [31] Brøndby IF - OB #-#
24-05-2007 19:00 SAS Ligaen [32] OB - Viborg #-#
28-05-2007 15:00 SAS Ligaen [33] AaB - OB #-#

20-09-2006 19:00 Landspokalen [3] OB - FC Nordsjælland 1-0
08-11-2006 19:00 Landspokalen [1/8] OB - Brøndby IF 1-0
12-04-2007 19:00 Landspokalen [1/4] OB - Randers FC #-#

14-09-2006 17:00 UEFA Cup [1] Hertha Berlin - OB 2-2
28-09-2006 15:30 UEFA Cup [1] OB - Hertha Berlin 1-0

19-10-2006 20:45 UEFA Cup Grp. D [1] OB - Parma 1-2
02-11-2006 18:45 UEFA Cup Grp. D [2] Heerenveen - OB 0-2
23-11-2006 20:45 UEFA Cup Grp. D [3] OB - Lens 1-1
29-11-2006 20:45 UEFA Cup Grp. D [4] Osasuna - OB 3-1

22-07-2006 16:00 UEFA Intertoto Cup [3] Hibernian - OB 2-1

10-08-2006 19:00 UEFA Cup Kvalifikation [2] OB - Llanelli 1-0
24-08-2006 20:45 UEFA Cup Kvalifikation [2] Llanelli - OB 1-5

26-11-2006 17:00 Royal League Grp. A [3] OB - Rosenborg 5-3
03-12-2006 13:55 Royal League Grp. A [4] Brann - OB 1-1
07-12-2006 19:00 Royal League Grp. A [5] Helsingborg - OB 1-0
10-12-2006 15:55 Royal League Grp. A [6] Rosenborg - OB 0-1
18-02-2007 19:00 Royal League Grp. A [1] OB - Helsingborg #-#
25-02-2007 19:00 Royal League Grp. A [2] OB - Brann #-#

Top tre Engelske hold

Manchester United

KLUBINFO
Grundlagt: 1878
www: http://www.manutd.com/
Liga: Premier League
Land: England

Stadion: Old Trafford
Kapacitet: 68.190 tilskuere


LIGASTATISTIK
Denne sæsonPlacering:
Nr. 1 i Premier League med 44 point efter 18 kampe, og en målscore på +28.

Form: VVVVTUVVVVVVVUVVVT
Har ikke vundet i 1 kampe (1 tabt, 0 uafgjort)

Se tabel for Premier League 2006/2007

Forrige sæsonPlacering:
Nr. 2 i Premier League med 83 point efter 38 kampe, og en målscore på +38.

Se tabel for Premier League 2005/2006


SMS-SERVICES
Nyhedsservice [1,50 DKK per nyhed]
Skriv: STJERNE Manchester United
Du modtager samtlige nyheder om Manchester United på sms, sekunder efter nyheden er på bold.dk.
Resultatservice [1,50 DKK per sms]
Skriv: FAVORIT Manchester United
Du modtager samtlige scoringer, røde kort og resultater fra alle Manchester Uniteds kampe bold.dk dækker live, få øjeblikke efter virkeligheden på stadion.
Send teksten til 1299

Se mere under bold.sms
 
NÆSTE KAMPE
Aston Villa - Manchester United
Premier League - 19. runde
2006-12-23 16:00:00
Manchester United - Wigan
Premier League - 20. runde
2006-12-26 16:00:00
Manchester United - Reading
Premier League - 21. runde
2006-12-30 16:00:00


SPILLERTRUP
Bardsley, Phillip
Brown, Wes
Campbell, Fraizer
Carrick, Michael
Cathcart, Craig
Eagles, Chris
Eckersley, Adam
Evans, Jonny
Evra, Patrice
Ferdinand, Rio
Fletcher, Darren
Foster, Ben
Gibson, Darron
Giggs, Ryan
Gray, David
Heaton, Tom
Heinze, Gabriel
Howard, Tim
Jones, Richard
Jones, David
Kuszczak, Tomasz
Larsson, Henrik
Lee, Kieran
Lopez, Ricardo
Martin, Lee
McShane, Paul
Neville, Gary
Ngalula, Floribert
O'Shea, John
Park, Ji-Sung
Richardson, Kieran
Ronaldo, Cristiano
Rooney, Wayne
Rossi, Giuseppe
Saha, Louis
Scholes, Paul
Shawcross, Ryan
Silvestre, Mikael
Smith, Alan
Solskjær, Ole G.
Steele, Luke
van der Sar, Edwin
Vidic, Nemanja
Zieler, Robert


KLUBLINKS
http://www.muscsb.no/
http://oldtrafford.dk/
http://www.m-u-f-c.co.uk/
http://www.btinternet.com/~c.beirne/default.htm
http://red11.org/index.html


Det fulde program
20-08-2006 14:30 Premier League [1] Manchester United - Fulham 5-1
23-08-2006 21:00 Premier League [2] Charlton - Manchester United 0-3
26-08-2006 16:00 Premier League [3] Watford - Manchester United 1-2
09-09-2006 18:15 Premier League [4] Manchester United - Tottenham 1-0
17-09-2006 17:00 Premier League [5] Manchester United - Arsenal 0-1
23-09-2006 18:15 Premier League [6] Reading - Manchester United 1-1
01-10-2006 16:00 Premier League [7] Manchester United - Newcastle 2-0
14-10-2006 13:45 Premier League [8] Wigan - Manchester United 1-3
22-10-2006 14:00 Premier League [9] Manchester United - Liverpool 2-0
28-10-2006 16:00 Premier League [10] Bolton - Manchester United 0-4
04-11-2006 16:00 Premier League [11] Manchester United - Portsmouth 3-0
11-11-2006 18:15 Premier League [12] Blackburn - Manchester United 0-1
18-11-2006 16:00 Premier League [13] Sheffield U - Manchester United 1-2
26-11-2006 17:00 Premier League [14] Manchester United - Chelsea 1-1
29-11-2006 21:00 Premier League [15] Manchester United - Everton 3-0
02-12-2006 18:15 Premier League [16] Middlesbrough - Manchester United 1-2
09-12-2006 13:45 Premier League [17] Manchester United - Manchester City 3-1
17-12-2006 17:00 Premier League [18] West Ham - Manchester United 1-0
23-12-2006 16:00 Premier League [19] Aston Villa - Manchester United #-#
26-12-2006 16:00 Premier League [20] Manchester United - Wigan #-#
30-12-2006 16:00 Premier League [21] Manchester United - Reading #-#
01-01-2007 18:15 Premier League [22] Newcastle - Manchester United #-#
13-01-2007 16:00 Premier League [23] Manchester United - Aston Villa #-#
21-01-2007 17:00 Premier League [24] Arsenal - Manchester United #-#
31-01-2007 21:00 Premier League [25] Manchester United - Watford #-#
04-02-2007 17:00 Premier League [26] Tottenham - Manchester United #-#
10-02-2007 16:00 Premier League [27] Manchester United - Charlton #-#
24-02-2007 13:45 Premier League [28] Fulham - Manchester United #-#
03-03-2007 16:00 Premier League [29] Liverpool - Manchester United #-#
17-03-2007 16:00 Premier League [30] Manchester United - Bolton #-#
31-03-2007 16:00 Premier League [31] Manchester United - Blackburn #-#
07-04-2007 16:00 Premier League [32] Portsmouth - Manchester United #-#
10-04-2007 21:00 Premier League [33] Manchester United - Sheffield U #-#
14-04-2007 16:00 Premier League [34] Chelsea - Manchester United #-#
21-04-2007 16:00 Premier League [35] Manchester United - Middlesbrough #-#
28-04-2007 13:00 Premier League [36] Everton - Manchester United #-#
05-05-2007 16:00 Premier League [37] Manchester City - Manchester United #-#
13-05-2007 16:00 Premier League [38] Manchester United - West Ham #-#

13-09-2006 20:45 Champions League grp. F [1] Manchester United - Celtic 3-2
26-09-2006 20:45 Champions League grp. F [2] Benfica - Manchester United 0-1
17-10-2006 20:45 Champions League grp. F [3] Manchester United - FC København 3-0
01-11-2006 20:45 Champions League grp. F [4] FC København - Manchester United 1-0
21-11-2006 20:45 Champions League grp. F [5] Celtic - Manchester United 1-0
06-12-2006 20:45 Champions League grp. F [6] Manchester United - Benfica 3-1

07-03-2007 20:45 Champions League Slutspil [1/8] Manchester United - Lille #-#

07-01-2007 15:00 FA Cup [3] Manchester United - Aston Villa #-#

25-10-2006 20:45 Carling Cup [3] Crewe - Manchester United 1-2
07-11-2006 21:00 Carling Cup [4] Southend - Manchester United 1-0

Chelsea

KLUBINFO
Grundlagt: 1905
www: http://www.chelseafc.com/
Liga: Premier League
Land: England

Stadion: Stamford Bridge
Kapacitet: 42.449 tilskuere
Rekord: 82.905 mod Arsenal


LIGASTATISTIK
Denne sæsonPlacering:
Nr. 2 i Premier League med 42 point efter 18 kampe, og en målscore på +19.

Form: VTVVVVUVVVTVVUVUVV
Ubesejret i 7 kampe (5 vundet, 2 uafgjort)

Se tabel for Premier League 2006/2007

Forrige sæsonPlacering:
Nr. 1 i Premier League med 91 point efter 38 kampe, og en målscore på +50.

Se tabel for Premier League 2005/2006


SMS-SERVICES
Nyhedsservice [1,50 DKK per nyhed]
Skriv: STJERNE Chelsea
Du modtager samtlige nyheder om Chelsea på sms, sekunder efter nyheden er på bold.dk.
Resultatservice [1,50 DKK per sms]
Skriv: FAVORIT Chelsea
Du modtager samtlige scoringer, røde kort og resultater fra alle Chelseas kampe bold.dk dækker live, få øjeblikke efter virkeligheden på stadion.
Send teksten til 1299

Se mere under bold.sms
 
NÆSTE KAMPE
Wigan - Chelsea
Premier League - 19. runde
2006-12-23 18:15:00
Chelsea - Reading
Premier League - 20. runde
2006-12-26 14:00:00
Chelsea - Fulham
Premier League - 21. runde
2006-12-30 16:00:00


SPILLERTRUP
Ballack, Michael
Boulahrouz, Khalid
Bridge, Wayne
Carvalho, Ricardo
Cech, Petr
Cole, Joe
Cole, Ashley
Cork, Jack
Cudicini, Carlo
Diarra, Lassane
Drogba, Didier
Essien, Mickael
Ferreira, Paulo
Geremi
Grant, Anthony
Hedman, Magnus
Hilário, Henrique
Johnson, Glen
Kalou, Salomon
Keenan, Joe
Lampard, Frank
Ma-Kalambay, Yves
Makelele, Claude
Mancienne, Michael
Mikel, John Obi
Morais, Nuno
Nielsen, Morten
Robben, Arjen
Shevchenko, Andriy
Sinclair, Scott
Smith, Jimmy
Terry, John
Watt, Steven
Weihrauch, Per
Wright Phillips, Shaun


KLUBLINKS
http://fans-of.chelsea-fc.com/
http://www.socfc.dk/
http://www.stamford.dk/
http://www.chelseafc.dk/
http://www.chelsea-supporters.de/
http://www.mychelseafc.com/
http://www.chelsea-independent.co.uk/
http://www.fcchelsea.com/
http://website.lineone.net/~shadlow/cfc.html
http://www.chelseafc.co.za/
http://cmfd.blogspot.com/


Det fulde program
20-08-2006 17:00 Premier League [1] Chelsea - Manchester City 3-0
23-08-2006 21:00 Premier League [2] Middlesbrough - Chelsea 2-1
27-08-2006 17:00 Premier League [3] Blackburn - Chelsea 0-2
09-09-2006 16:00 Premier League [4] Chelsea - Charlton 2-1
17-09-2006 14:30 Premier League [5] Chelsea - Liverpool 1-0
23-09-2006 16:00 Premier League [6] Fulham - Chelsea 0-2
30-09-2006 16:00 Premier League [7] Chelsea - Aston Villa 1-1
14-10-2006 18:15 Premier League [8] Reading - Chelsea 0-1
21-10-2006 16:00 Premier League [9] Chelsea - Portsmouth 2-1
28-10-2006 13:45 Premier League [10] Sheffield U - Chelsea 0-2
05-11-2006 17:00 Premier League [11] Tottenham - Chelsea 2-1
11-11-2006 16:00 Premier League [12] Chelsea - Watford 4-0
18-11-2006 16:00 Premier League [13] Chelsea - West Ham 1-0
26-11-2006 17:00 Premier League [14] Manchester United - Chelsea 1-1
29-11-2006 21:00 Premier League [15] Bolton - Chelsea 0-1
10-12-2006 17:00 Premier League [17] Chelsea - Arsenal 1-1
13-12-2006 20:45 Premier League [15] Chelsea - Newcastle 1-0
17-12-2006 14:45 Premier League [18] Everton - Chelsea 2-3
23-12-2006 18:15 Premier League [19] Wigan - Chelsea #-#
26-12-2006 14:00 Premier League [20] Chelsea - Reading #-#
30-12-2006 16:00 Premier League [21] Chelsea - Fulham #-#
02-01-2007 21:00 Premier League [22] Aston Villa - Chelsea #-#
13-01-2007 16:00 Premier League [23] Chelsea - Wigan #-#
20-01-2007 13:45 Premier League [24] Liverpool - Chelsea #-#
31-01-2007 20:45 Premier League [25] Chelsea - Blackburn #-#
03-02-2007 16:00 Premier League [26] Charlton - Chelsea #-#
10-02-2007 16:00 Premier League [27] Chelsea - Middlesbrough #-#
24-02-2007 16:00 Premier League [28] Manchester City - Chelsea #-#
03-03-2007 16:00 Premier League [29] Portsmouth - Chelsea #-#
17-03-2007 16:00 Premier League [30] Chelsea - Sheffield U #-#
31-03-2007 16:00 Premier League [31] Watford - Chelsea #-#
07-04-2007 16:00 Premier League [32] Chelsea - Tottenham #-#
09-04-2007 16:00 Premier League [33] West Ham - Chelsea #-#
14-04-2007 16:00 Premier League [34] Chelsea - Manchester United #-#
21-04-2007 16:00 Premier League [35] Newcastle - Chelsea #-#
28-04-2007 16:00 Premier League [36] Chelsea - Bolton #-#
05-05-2007 16:00 Premier League [37] Arsenal - Chelsea #-#
13-05-2007 16:00 Premier League [38] Chelsea - Everton #-#

12-09-2006 20:45 Champions League grp. A [1] Chelsea - Werder Bremen 2-0
27-09-2006 20:45 Champions League grp. A [2] Levski Sofia - Chelsea 1-3
18-10-2006 20:45 Champions League grp. A [3] Chelsea - Barcelona 1-0
31-10-2006 20:45 Champions League grp. A [4] Barcelona - Chelsea 2-2
22-11-2006 20:45 Champions League grp. A [5] Werder Bremen - Chelsea 1-0
05-12-2006 20:45 Champions League grp. A [6] Chelsea - Levski Sofia 2-0

21-02-2007 20:45 Champions League Slutspil [1/8] FC Porto - Chelsea #-#
06-03-2007 20:45 Champions League Slutspil [1/8] Chelsea - FC Porto #-#

06-01-2007 16:00 FA Cup [3] Chelsea - Macclesfield #-#

25-10-2006 21:00 Carling Cup [3] Blackburn - Chelsea 0-2
08-11-2006 20:45 Carling Cup [4] Chelsea - Aston Villa 4-0
20-12-2006 20:45 Carling Cup [1/4] Newcastle - Chelsea 0-1

Liverpool

KLUBINFO
Grundlagt: 1892
www: http://www.liverpoolfc.tv/
Liga: Premier League
Land: England

Stadion: Anfield Road
Kapacitet: 45.362 tilskuere
Rekord: 61.905 mod Wolverhampton


LIGASTATISTIK
Denne sæsonPlacering:
Nr. 3 i Premier League med 31 point efter 18 kampe, og en målscore på +11.

Form: UVTTVVTUTVVTUVUVVV
Ubesejret i 6 kampe (4 vundet, 2 uafgjort)

Se tabel for Premier League 2006/2007

Forrige sæsonPlacering:
Nr. 3 i Premier League med 82 point efter 38 kampe, og en målscore på +32.

Se tabel for Premier League 2005/2006


SMS-SERVICES
Nyhedsservice [1,50 DKK per nyhed]
Skriv: STJERNE Liverpool
Du modtager samtlige nyheder om Liverpool på sms, sekunder efter nyheden er på bold.dk.
Resultatservice [1,50 DKK per sms]
Skriv: FAVORIT Liverpool
Du modtager samtlige scoringer, røde kort og resultater fra alle Liverpools kampe bold.dk dækker live, få øjeblikke efter virkeligheden på stadion.
Send teksten til 1299

Se mere under bold.sms
 
NÆSTE KAMPE
Liverpool - Watford
Premier League - 19. runde
2006-12-23 16:00:00
Blackburn - Liverpool
Premier League - 20. runde
2006-12-26 16:00:00
Tottenham - Liverpool
Premier League - 21. runde
2006-12-30 16:00:00


SPILLERTRUP
Agger, Daniel
Alonso, Xabi
Anderson, Paul
Antwi, Godwin
Aurelio, Fabio
Bellamy, Craig
Carragher, Jamie
Carson, Scott
Cisse, Djibril
Crouch, Peter
Darby, Stephen
Diao, Salif
Dudek, Jerzy
El Zhar, Nabil
Finnan, Steve
Fowler, Robbie
Garcia, Luis
Gerrard, Steven
González, Mark Dennis
Guthrie, Danny
Hammill, Adam
Hobbs, Jack
Hyypiä, Sami
Idrizaj, Besian
Kewell, Harry
Kuyt, Dirk
Le Tallec, Anthony
Lindfield, Craig
Mannix, David
Martin, David
Medjani, Carl
Paletta, Gabriel
Peltier, Lee
Pennant, Jermaine
Pongolle, Sinama
Potter, Darren
Reina, Jose
Riise, John Arne
Roque, Miki
Sissoko, Mohamed Lamine
Warnock, Stephen
Willis, Paul
Zenden, Boudewijn


KLUBLINKS
http://forum.liverpoolway.co.uk/
http://www.liverpool.no/
http://www.liverpool-fc.dk/
http://www.redandwhitekop.com
http://www.ynwa.tv
http://www.the-reds.dk
http://www.lfchistory.net/index.asp


Det fulde program
19-08-2006 13:50 Premier League [1] Sheffield U - Liverpool 1-1
26-08-2006 13:45 Premier League [3] Liverpool - West Ham 2-1
09-09-2006 13:45 Premier League [4] Everton - Liverpool 3-0
17-09-2006 14:30 Premier League [5] Chelsea - Liverpool 1-0
20-09-2006 21:00 Premier League [2] Liverpool - Newcastle 2-0
23-09-2006 13:45 Premier League [6] Liverpool - Tottenham 3-0
30-09-2006 13:45 Premier League [7] Bolton - Liverpool 2-0
14-10-2006 16:00 Premier League [8] Liverpool - Blackburn 1-1
22-10-2006 14:00 Premier League [9] Manchester United - Liverpool 2-0
28-10-2006 16:00 Premier League [10] Liverpool - Aston Villa 3-1
04-11-2006 16:00 Premier League [11] Liverpool - Reading 2-0
12-11-2006 17:00 Premier League [12] Arsenal - Liverpool 3-0
18-11-2006 18:15 Premier League [13] Middlesbrough - Liverpool 0-0
25-11-2006 16:00 Premier League [14] Liverpool - Manchester City 1-0
29-11-2006 21:00 Premier League [15] Liverpool - Portsmouth 0-0
02-12-2006 16:00 Premier League [16] Wigan - Liverpool 0-4
09-12-2006 16:00 Premier League [17] Liverpool - Fulham 4-0
16-12-2006 13:45 Premier League [18] Charlton - Liverpool 0-3
23-12-2006 16:00 Premier League [19] Liverpool - Watford #-#
26-12-2006 16:00 Premier League [20] Blackburn - Liverpool #-#
30-12-2006 16:00 Premier League [21] Tottenham - Liverpool #-#
01-01-2007 13:45 Premier League [22] Liverpool - Bolton #-#
13-01-2007 13:45 Premier League [23] Watford - Liverpool #-#
20-01-2007 13:45 Premier League [24] Liverpool - Chelsea #-#
30-01-2007 20:45 Premier League [25] West Ham - Liverpool #-#
03-02-2007 13:45 Premier League [26] Liverpool - Everton #-#
10-02-2007 16:00 Premier League [27] Newcastle - Liverpool #-#
24-02-2007 16:00 Premier League [28] Liverpool - Sheffield U #-#
03-03-2007 16:00 Premier League [29] Liverpool - Manchester United #-#
17-03-2007 16:00 Premier League [30] Aston Villa - Liverpool #-#
31-03-2007 16:00 Premier League [31] Liverpool - Arsenal #-#
07-04-2007 16:00 Premier League [32] Reading - Liverpool #-#
09-04-2007 16:00 Premier League [33] Liverpool - Middlesbrough #-#
14-04-2007 16:00 Premier League [34] Manchester City - Liverpool #-#
21-04-2007 16:00 Premier League [35] Liverpool - Wigan #-#
28-04-2007 16:00 Premier League [36] Portsmouth - Liverpool #-#
05-05-2007 16:00 Premier League [37] Fulham - Liverpool #-#
13-05-2007 16:00 Premier League [38] Liverpool - Charlton #-#

12-09-2006 20:45 Champions League grp. C [1] PSV Eindhoven - Liverpool 0-0
27-09-2006 20:45 Champions League grp. C [2] Liverpool - Galatasaray 3-2
18-10-2006 20:45 Champions League grp. C [3] Bordeaux - Liverpool 0-1
31-10-2006 20:45 Champions League grp. C [4] Liverpool - Bordeaux 3-0
22-11-2006 20:45 Champions League grp. C [5] Liverpool - PSV Eindhoven 2-0
05-12-2006 20:45 Champions League grp. C [6] Galatasaray - Liverpool 3-2

06-03-2007 20:45 Champions League Slutspil [1/8] Liverpool - Barcelona #-#

22-08-2006 20:35 Champions League Kvalifikation [3] Maccabi Haifa - Liverpool 1-1

06-01-2007 18:15 FA Cup [3] Liverpool - Arsenal #-#

25-10-2006 21:00 Carling Cup [3] Liverpool - Reading 4-3
08-11-2006 20:45 Carling Cup [4] Birmingham - Liverpool 0-1
09-01-2007 20:45 Carling Cup [1/4] Liverpool - Arsenal #-#

 

 

Top tre Italienske hold
Inter

KLUBINFO
Grundlagt: 1908
www: http://www.inter.it/
Liga: Serie A
Land: Italien

Stadion: Giuseppe Meazza - San Siro
Kapacitet: 85.443 tilskuere


LIGASTATISTIK
Denne sæsonPlacering:
Nr. 1 i Serie A med 45 point efter 17 kampe, og en målscore på +22.

Form: VUVVUVUVVVVVVVVVV
Ubesejret i 17 kampe (14 vundet, 3 uafgjort)

Se tabel for Serie A 2006/2007

Forrige sæsonPlacering:
Nr. 1 i Serie A med 76 point efter 38 kampe, og en målscore på +38.

Se tabel for Serie A 2005/2006


SMS-SERVICES
Nyhedsservice [1,50 DKK per nyhed]
Skriv: STJERNE Inter
Du modtager samtlige nyheder om Inter på sms, sekunder efter nyheden er på bold.dk.
Resultatservice [1,50 DKK per sms]
Skriv: FAVORIT Inter
Du modtager samtlige scoringer, røde kort og resultater fra alle Inters kampe bold.dk dækker live, få øjeblikke efter virkeligheden på stadion.
Send teksten til 1299

Se mere under bold.sms
 
NÆSTE KAMPE
Inter - Atalanta
Serie A - 18. runde
2006-12-23 15:00:00
Torino - Inter
Serie A - 19. runde
2007-01-13 20:30:00
Inter - Fiorentina
Serie A - 20. runde
2007-01-21 15:00:00


SPILLERTRUP
Adriano
Andreolli, Marco
Belaid, Tijani
Biabiany, Jonathan
Bindi, Giacomo
Bolzoni, Francesco
Bonucci, Leonardo
Burdisso, Nicolas
Cambiasso, Esteban
Carini, Fabian Hector
Choutos, Lampros
Coco, Francesco
Cordoba, Ivan
Crespo, Hernan
Cruz, Julio Ricardo
Dacourt, Olivier
De Filippis, Roberto
Esposito, Dennis
Fautario, Simone
Figo, Luis
Filkor, Atilla
Gonzalez, Mariano
Grosso, Fabio
Ibrahimovic, Zlatan
Julio Cesar, Soares De Espindola
Maaroufi, Ibrahim
Maicon, Douglas
Materazzi, Marco
Maxwell, Andrade
Mihajlovic, Sinisa
Orlandoni, Paolo
Puccio, Gabriele
Rebecchi, Mario
Recoba, Alvaro
Samuel, Walter
Slavkovski, Goran
Solari, Santiago
Sorondo, Gonzalo
Stankovic, Dejan
Toldo, Francesco
Tornaghi, Paolo
Vieira, Patrick
Zanetti, Javier


KLUBLINKS
http://www.inter-fans.dk/
http://www.inter.dk/


Det fulde program
09-09-2006 20:30 Serie A [1] Fiorentina - Inter 2-3
16-09-2006 20:30 Serie A [2] Inter - Sampdoria 1-1
20-09-2006 20:30 Serie A [3] Roma - Inter 0-1
24-09-2006 15:00 Serie A [4] Inter - Chievo 4-3
01-10-2006 15:00 Serie A [5] Cagliari - Inter 1-1
15-10-2006 15:00 Serie A [6] Inter - Catania 2-1
22-10-2006 15:00 Serie A [7] Udinese - Inter 0-0
25-10-2006 20:30 Serie A [8] Inter - Livorno 4-1
28-10-2006 20:30 Serie A [9] AC Milan - Inter 3-4
05-11-2006 15:00 Serie A [10] Inter - Ascoli 2-0
12-11-2006 20:30 Serie A [11] Parma - Inter 1-2
19-11-2006 15:00 Serie A [12] Inter - Reggina 1-0
26-11-2006 20:30 Serie A [13] Palermo - Inter 1-2
02-12-2006 18:00 Serie A [14] Inter - Siena 2-0
10-12-2006 15:00 Serie A [15] Empoli - Inter 0-3
17-12-2006 15:00 Serie A [16] Inter - Messina 2-0
20-12-2006 20:30 Serie A [17] Lazio - Inter 0-2
23-12-2006 15:00 Serie A [18] Inter - Atalanta #-#
13-01-2007 20:30 Serie A [19] Torino - Inter #-#
21-01-2007 15:00 Serie A [20] Inter - Fiorentina #-#
28-01-2007 15:00 Serie A [21] Sampdoria - Inter #-#
04-02-2007 15:00 Serie A [22] Inter - Roma #-#
11-02-2007 15:00 Serie A [23] Chievo - Inter #-#
18-02-2007 15:00 Serie A [24] Inter - Cagliari #-#
25-02-2007 15:00 Serie A [25] Catania - Inter #-#
28-02-2007 20:30 Serie A [26] Inter - Udinese #-#
04-03-2007 15:00 Serie A [27] Livorno - Inter #-#
11-03-2007 15:00 Serie A [28] Inter - AC Milan #-#
18-03-2007 15:00 Serie A [29] Ascoli - Inter #-#
01-04-2007 15:00 Serie A [30] Inter - Parma #-#
07-04-2007 15:00 Serie A [31] Reggina - Inter #-#
15-04-2007 15:00 Serie A [32] Inter - Palermo #-#
22-04-2007 15:00 Serie A [33] Siena - Inter #-#
29-04-2007 15:00 Serie A [34] Inter - Empoli #-#
06-05-2007 15:00 Serie A [35] Messina - Inter #-#
13-05-2007 15:00 Serie A [36] Inter - Lazio #-#
20-05-2007 15:00 Serie A [37] Atalanta - Inter #-#
27-05-2007 15:00 Serie A [38] Inter - Torino #-#

12-09-2006 20:45 Champions League grp. B [1] Sporting Lissabon - Inter 1-0
27-09-2006 20:45 Champions League grp. B [2] Inter - Bayern München 0-2
18-10-2006 20:45 Champions League grp. B [3] Inter - Spartak Moskva 2-1
31-10-2006 18:30 Champions League grp. B [4] Spartak Moskva - Inter 0-1
22-11-2006 20:45 Champions League grp. B [5] Inter - Sporting Lissabon 1-0
05-12-2006 20:45 Champions League grp. B [6] Bayern München - Inter 1-1

21-02-2007 20:45 Champions League Slutspil [1/8] Inter - Valencia #-#
06-03-2007 20:45 Champions League Slutspil [1/8] Valencia - Inter #-#

09-11-2006 20:30 Coppa Italia [1/8] Messina - Inter 0-1
29-11-2006 21:00 Coppa Italia [1/8] Inter - Messina 4-0Roma

KLUBINFO
Grundlagt: 1927
www: http://www.asromacalcio.it/
Liga: Serie A
Land: Italien

Stadion: Olimpico
Kapacitet: 82.922 tilskuere


LIGASTATISTIK
Denne sæsonPlacering:
Nr. 2 i Serie A med 38 point efter 17 kampe, og en målscore på +23.

Form: VVTVVTUUVVVVVVTVV
Ubesejret i 2 kampe (2 vundet, 0 uafgjort)

Se tabel for Serie A 2006/2007

Forrige sæsonPlacering:
Nr. 2 i Serie A med 69 point efter 38 kampe, og en målscore på +28.

Se tabel for Serie A 2005/2006


SMS-SERVICES
Nyhedsservice [1,50 DKK per nyhed]
Skriv: STJERNE Roma
Du modtager samtlige nyheder om Roma på sms, sekunder efter nyheden er på bold.dk.
Resultatservice [1,50 DKK per sms]
Skriv: FAVORIT Roma
Du modtager samtlige scoringer, røde kort og resultater fra alle Romas kampe bold.dk dækker live, få øjeblikke efter virkeligheden på stadion.
Send teksten til 1299

Se mere under bold.sms
 
NÆSTE KAMPE
Roma - Cagliari
Serie A - 18. runde
2006-12-23 15:00:00
Messina - Roma
Serie A - 19. runde
2007-01-14 15:00:00
Parma - Roma
Coppa Italia - 1/4. runde
2007-01-17 17:30:00


SPILLERTRUP
Alvarez, Edgar Anthony Reyes
Aquilani, Alberto
Cassetti, Marco
Chivu, Cristian
Curci, Gianluca
De Rossi, Daniele
Defendi, Rodrigo
Doni Doniéber, Alexander Marangão
Faty, Ricardo
Ferrari, Matteo
Freddi, Gianluca
Giacomini, Andrea
Grillo, Fabrizio
Julio Sergio, Bertagnoli
Maiorani, Francesco
Mancini, Alessandro Faiolhe Amantino
Marsili, F.
Marsili, Massimiliano
Martinez, Gilberto
Mexes, Phillippe
Montella, Vincenzo
Okaka Chuka, Stefano
Palermo, Simone
Panucci, Christian
Perrotta, Simone
Pipolo, Pietro
Pizarro, David Marcelo Cortez
Polverini, Dario
Rosi, Aleandro
Taddei, Rodrigo Ferrante
Tonetto, Max
Totti, Francesco
Virga, Valerio
Vucinic, Mirko
Zotti, Carlo


KLUBLINKS
http://www.romaroma.it/
http://www.asroma-addict.com/
http://www.romafans.dk/
http://www.as-roma.dk/


Det fulde program
09-09-2006 18:00 Serie A [1] Roma - Livorno 2-0
17-09-2006 15:00 Serie A [2] Siena - Roma 1-3
20-09-2006 20:30 Serie A [3] Roma - Inter 0-1
24-09-2006 15:00 Serie A [4] Parma - Roma 0-4
01-10-2006 15:00 Serie A [5] Roma - Empoli 1-0
15-10-2006 15:00 Serie A [6] Reggina - Roma 1-0
22-10-2006 15:00 Serie A [7] Roma - Chievo 1-1
25-10-2006 20:30 Serie A [8] Roma - Ascoli 2-2
28-10-2006 18:00 Serie A [9] Udinese - Roma 0-1
05-11-2006 20:30 Serie A [10] Roma - Fiorentina 3-1
11-11-2006 20:30 Serie A [11] AC Milan - Roma 1-2
19-11-2006 15:00 Serie A [12] Roma - Catania 7-0
26-11-2006 15:00 Serie A [13] Sampdoria - Roma 2-4
02-12-2006 20:30 Serie A [14] Roma - Atalanta 2-1
10-12-2006 20:30 Serie A [15] Lazio - Roma 3-0
17-12-2006 20:30 Serie A [16] Roma - Palermo 4-0
20-12-2006 20:30 Serie A [17] Torino - Roma 1-2
23-12-2006 15:00 Serie A [18] Roma - Cagliari #-#
14-01-2007 15:00 Serie A [19] Messina - Roma #-#
21-01-2007 15:00 Serie A [20] Livorno - Roma #-#
28-01-2007 15:00 Serie A [21] Roma - Siena #-#
04-02-2007 15:00 Serie A [22] Inter - Roma #-#
11-02-2007 15:00 Serie A [23] Roma - Parma #-#
18-02-2007 15:00 Serie A [24] Empoli - Roma #-#
25-02-2007 15:00 Serie A [25] Roma - Reggina #-#
28-02-2007 20:30 Serie A [26] Chievo - Roma #-#
04-03-2007 15:00 Serie A [27] Ascoli - Roma #-#
11-03-2007 15:00 Serie A [28] Roma - Udinese #-#
18-03-2007 15:00 Serie A [29] Fiorentina - Roma #-#
01-04-2007 15:00 Serie A [30] Roma - AC Milan #-#
07-04-2007 15:00 Serie A [31] Catania - Roma #-#
15-04-2007 15:00 Serie A [32] Roma - Sampdoria #-#
22-04-2007 15:00 Serie A [33] Atalanta - Roma #-#
29-04-2007 15:00 Serie A [34] Roma - Lazio #-#
06-05-2007 15:00 Serie A [35] Palermo - Roma #-#
13-05-2007 15:00 Serie A [36] Roma - Torino #-#
20-05-2007 15:00 Serie A [37] Cagliari - Roma #-#
27-05-2007 15:00 Serie A [38] Roma - Messina #-#

12-09-2006 20:45 Champions League grp. D [1] Roma - Shakhtar Donetsk 4-0
27-09-2006 20:45 Champions League grp. D [2] Valencia - Roma 2-1
18-10-2006 20:45 Champions League grp. D [3] Olympiakos - Roma 0-1
31-10-2006 20:45 Champions League grp. D [4] Roma - Olympiakos 1-1
22-11-2006 20:45 Champions League grp. D [5] Shakhtar Donetsk - Roma 1-0
05-12-2006 20:45 Champions League grp. D [6] Roma - Valencia 1-0

06-03-2007 20:45 Champions League Slutspil [1/8] Lyon - Roma #-#

08-11-2006 20:30 Coppa Italia [1/8] Triestina - Roma 1-2
29-11-2006 17:00 Coppa Italia [1/8] Roma - Triestina 2-0
17-01-2007 17:30 Coppa Italia [1/4] Parma - Roma #-#

Palermongjf

KLUBINFO
Grundlagt: 1987
www: http://www.ilpalermocalcio.it/
Liga: Serie A
Land: Italien

Stadion: La Favorita
Kapacitet: 38.000 tilskuere


LIGASTATISTIK
Denne sæsonPlacering:
Nr. 3 i Serie A med 34 point efter 17 kampe, og en målscore på +12.

Form: VVVTVTVVVVVTTUVTV
Ubesejret i 1 kampe (1 vundet, 0 uafgjort)

Se tabel for Serie A 2006/2007

Forrige sæsonPlacering:
Nr. 5 i Serie A med 52 point efter 38 kampe, og en målscore på -2.

Se tabel for Serie A 2005/2006


SMS-SERVICES
Nyhedsservice [1,50 DKK per nyhed]
Skriv: STJERNE Palermo
Du modtager samtlige nyheder om Palermo på sms, sekunder efter nyheden er på bold.dk.
Resultatservice [1,50 DKK per sms]
Skriv: FAVORIT Palermo
Du modtager samtlige scoringer, røde kort og resultater fra alle Palermos kampe bold.dk dækker live, få øjeblikke efter virkeligheden på stadion.
Send teksten til 1299

Se mere under bold.sms
 
NÆSTE KAMPE
Siena - Palermo
Serie A - 18. runde
2006-12-23 15:00:00
Palermo - Udinese
Serie A - 19. runde
2007-01-14 15:00:00
Reggina - Palermo
Serie A - 20. runde
2007-01-21 15:00:00


SPILLERTRUP
Agliardi, Federico
Amauri, Carvalho de Oliveira
Andujar, Mariano Gonzalo
Barzagli, Andrea
Biava, Giuseppe
Bovo, Cesare
Bresciano, Marco
Brienza, Franco
Capuano, Ciro
Caracciolo, Andrea
Cassani, Mattia
Conean, Luca
Corini, Eugenio
Cossentino, Alberto
Curiale, Davis
Dellafiore, Paolo Hernan
Di Michele, David
Diana, Aimo Stefano
Ferri, Michele
Firicano, Nicola
Fontana, Alberto
Gonzalez, Mariano
Guana, Roberto
Munari, Gianni
Palmiteri, Gianluca
Parravicini, Francesco
Pisano, Marco
Polito, Giuseppe
Sarcì, Vincenzo
Simplicio, Fabio Henrique
Sirigu, Salvatore
Tedesco, Giovanni
Tripoli, Pietro
Velardi, Francesco
Zaccardo, Cristian


KLUBLINKS
Ingen registredede links


Det fulde program
10-09-2006 15:00 Serie A [1] Palermo - Reggina 4-3
17-09-2006 15:00 Serie A [2] Lazio - Palermo 1-2
20-09-2006 20:30 Serie A [3] Palermo - Catania 5-3
24-09-2006 15:00 Serie A [4] Empoli - Palermo 2-0
01-10-2006 20:30 Serie A [5] Chievo - Palermo 0-1
15-10-2006 15:00 Serie A [6] Palermo - Atalanta 2-3
22-10-2006 20:30 Serie A [7] AC Milan - Palermo 0-2
25-10-2006 20:30 Serie A [8] Palermo - Messina 2-1
29-10-2006 15:00 Serie A [9] Fiorentina - Palermo 2-3
05-11-2006 15:00 Serie A [10] Palermo - Sampdoria 2-0
12-11-2006 15:00 Serie A [11] Palermo - Torino 3-0
18-11-2006 20:30 Serie A [12] Cagliari - Palermo 1-0
26-11-2006 20:30 Serie A [13] Palermo - Inter 1-2
03-12-2006 15:00 Serie A [14] Parma - Palermo 0-0
09-12-2006 20:30 Serie A [15] Palermo - Livorno 3-0
17-12-2006 20:30 Serie A [16] Roma - Palermo 4-0
20-12-2006 20:30 Serie A [17] Palermo - Ascoli 4-0
23-12-2006 15:00 Serie A [18] Siena - Palermo #-#
14-01-2007 15:00 Serie A [19] Palermo - Udinese #-#
21-01-2007 15:00 Serie A [20] Reggina - Palermo #-#
28-01-2007 15:00 Serie A [21] Palermo - Lazio #-#
04-02-2007 15:00 Serie A [22] Catania - Palermo #-#
11-02-2007 15:00 Serie A [23] Palermo - Empoli #-#
18-02-2007 15:00 Serie A [24] Palermo - Chievo #-#
25-02-2007 15:00 Serie A [25] Atalanta - Palermo #-#
28-02-2007 20:30 Serie A [26] Palermo - AC Milan #-#
04-03-2007 15:00 Serie A [27] Messina - Palermo #-#
11-03-2007 15:00 Serie A [28] Palermo - Fiorentina #-#
18-03-2007 15:00 Serie A [29] Sampdoria - Palermo #-#
01-04-2007 15:00 Serie A [30] Torino - Palermo #-#
07-04-2007 15:00 Serie A [31] Palermo - Cagliari #-#
15-04-2007 15:00 Serie A [32] Inter - Palermo #-#
22-04-2007 15:00 Serie A [33] Palermo - Parma #-#
29-04-2007 15:00 Serie A [34] Livorno - Palermo #-#
06-05-2007 15:00 Serie A [35] Palermo - Roma #-#
13-05-2007 15:00 Serie A [36] Ascoli - Palermo #-#
20-05-2007 15:00 Serie A [37] Palermo - Siena #-#
27-05-2007 15:00 Serie A [38] Udinese - Palermo #-#

14-09-2006 21:00 UEFA Cup [1] West Ham - Palermo 0-1
28-09-2006 20:45 UEFA Cup [1] Palermo - West Ham 3-0

19-10-2006 18:15 UEFA Cup Grp. H [1] Eintracht Frankfurt - Palermo 1-2
02-11-2006 20:45 UEFA Cup Grp. H [2] Palermo - Newcastle 0-1
23-11-2006 19:00 UEFA Cup Grp. H [3] Fenerbahce - Palermo 3-0
13-12-2006 20:45 UEFA Cup Grp. H [5] Palermo - Celta Vigo 1-1

08-11-2006 20:30 Coppa Italia [1/8] Sampdoria - Palermo 1-0
30-11-2006 21:00 Coppa Italia [1/8] Palermo - Sampdoria 2-3

pdgbhni vgfffgffsshgyufkpgjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgggg66